Comentatorul de la Gloria-Dinamo s-a pus rau cu toata lumea

Reactualizat la:
Octavian Topa, cel care a comentat pentru National TV, duminica, partida Gloria-Dinamo (1-2), a primit SMS-uri dure de la oameni din fotbal in care era somat sa denunte blatul.

In acelasi timp, oficialii dinamovisti il acuza ca a sifonat imaginea lui Dinamo, repetand ideea de blat, in timp ce fanii il acuza pentru stalcirea numelor lui Florentin Petre, numit “Ovidiu”, si Adrian Cristea, botezat “Andrei”.

“Dinamovist imputi, ti-ai dat arama pe fata”, “Spune pe post ca este blat”, suna doua dintre SMS-urile primite de Topa in timpul comentariului.

Conform declaratiilor lui Topa, aceste SMS-uri au venit de pe telefoanele unor oficiali ai unor cluburi de top din Romania. Se poate deduce usor ca sursa indemnurilor de denunt a venit, poate, de la persoane implicate la Steaua sau Rapid. Putini sunt cei care il cred…

Topa a afirmat ca nu a spus pe post de blat, pentru ca lui nu i s-a parut: “A fost un meci in care Dinamo putea si pierde. Jucatorii erau obositi dupa meciurile cu Steaua, Rapid si Everton. Gloria a atacat si putea macar egala pe final”.

In schimb, impresia celor de la Dinamo a fost ca Topa a etichetat meciul drept “blat”. In acest sens, Cristi Borcea a afirmat ca jurnalistul de la National TV a dat in imaginea “cainilor”. Topa a spus ca l-a sunat pe presedintele Becali, “prima oara in viata”, scuzandu-se ca de fapt nu a vrut sa spuna ca a fost blat.

Topa s-a pus rau si cu fanii lui Dinamo, pentru ca a stalcit de cel putin zece ori numele lui Florentin Petre, pe care l-a rebotezat in “Ovidiu” Petre. Pe Adrian Cristea l-a numit “Andrei” Cristea… Fanii “cainilor” spera ca “gorilele” lui Becali sa aranjeze treaba.

Sursa: Onlinesport.ro