Comerciantii dotati si instruiti pe banii ANIMMC

Achizitionare de calculatoare, cititoare pentru coduri de bare, case de marcat electronice fiscale, cântare electronice. Toate la bani de nimic. Acestea, precum si altfel de produse si servicii necesare comerciantilor în activitatea lor pot fi achizitionate cu doar 90% din cheltuieli. Comercianti informati [.doc – 67KB]

Restul de bani sunt alocati de Agentia Nationalã pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC), prin Programul pentru informarea si educarea comerciantilor, devenit operational prin Ordinul 56/2006 al presedintelui Eugen Ovidiu Chirovici. „Obiectivul Programului îl constituie sprijinirea agentilor economici, persoane fizice sau juridice autorizate, care desfãsoarã activitãti de comercializare a produselor si serviciilor de piatã”, se spune în comunicatul semnat de Eugen Ovidiu Chirovici. Bugetul alocat programului pentru anul 2006 este de 1,2 milioane RON.

Criterii

Beneficiarii eligibili trebuie sã îndeplineascã cumulativ, la data solicitãrii, mai multe criterii de eligibilitate. Unul dintre criterii este ca obiectul lor principal de activitate sã fie comercializarea produselor si serviciilor de piatã. Cifra de afaceri anualã netã trebuie sã fie sub 50 de milioane de euro, echivalent în lei, iar numãrul mediu scriptic anual de personal sã fie cuprins între 1 si 249.

De asemenea, beneficiarul trebuie sã demontreze cã este bun platnic cãtre bugetul general consolidat, sã aibã capitalul social integral privat si sã-si defãsoare activitatea pe teritoriul României. Agentii economici bihoreni interesati se pot adresa Centrului Teritorial de Instruire, Consultantã si Informare pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bihor, tel. 0359/414.557, sau e-mail razvan.mihalca@mimmc.ro (persoanã de contact Rãzvan Mihalca).

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !