Comerţul cu amănuntul în creştere

Comerţul cu amănuntul în creştere
Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul în iunie a crescut faţă de luna precedentă.

Vânzările cu amănuntul au început să-şi revină în acest an. În luna iunie 2010, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă, atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 6,8% şi, respectiv, cu 3,1%, potrivit Institutului Naţional de Statistică.

Volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu amănuntul serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, în luna iunie 2010, comparativ cu luna precedentă, a crescut pe ansamblu cu 3,1%, datorită creşterilor înregistrate la: vânzările de produse nealimentare (+4,0%), vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (+3,9%) şi comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru

autovehicule în magazine specializate (+2,8%). Volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu amănuntul serie brută, în luna iunie 2010, comparativ cu luna precedentă, a crescut pe ansamblu cu 6,8%, creştere susţinută de vânzările de produse nealimentare (+9,7%), comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (+5,3%) şi vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (+4,3%).

Faţă de iunie 2009

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu amănuntul a crescut, de asemenea, atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 4,8 % şi, respectiv, cu 3,2%.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !