Comitetul pentru situaţii de urgenţă, evaluat

De Otilia Șandor
Comitetul pentru situaţii de urgenţă, evaluat
Marți, 21 februarie, s-a evaluat activitatea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bihor în anul 2016, în prezenţa prefectului judeţului Bihor, Claudiu Adrian Pop, şi a membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bihor.

Inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”, col. Sorin Mihai Caba, a făcut referire la măsurile, acţiunile şi activităţile preventive întreprinse de Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bihor în anul precedent, la participarea membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bihor şi comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă la exerciţii, aplicaţii şi alte activităţi de pregătire, precum și la activităţile desfăşurate la nivelul comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă, prezentând totodată analiza situației operative la nivelul județului, în anul 2016.

Concluziile raportului de evaluare sunt pozitive pentru Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, membrii acestuia fiind apreciaţi ca oameni care şi-au îndeplinit atribuţiile legale în domeniul managementului situaţiilor de urgenţă, asigurând prevenirea şi gestionarea eficientă a evenimentelor de amploare sau stărilor potenţial generatoare de situaţii de urgenţă din judeţ.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !