Compact, Trident şi Anita Kovacs

3Comentarii
Compact, Trident şi Anita Kovacs
BIHOR – În preajma zilei de 1 Iunie se organizează mai multe concerte şi manifestări în judeţ, la Salonta, Băile 1 Mai, Vadu Crişului, Popeşti, Bratca. Iată în continuare câteva repere:

Trident la Salonta

Programul manifestărilor ce vor avea loc astăzi în Salonta, cu ocazia serbării Zilelor oraşului de 1 Iunie:

8:00 – Târg lângă Piaţa agroalimentară

11:00 – Activităţi de Ziua copilului, în Centru

12:00 – Inaugurarea Colegiului „Arany Janos”

15:00 – Joc şcolar de aventură şi cunoaştere a patriei

16:00 – Aniversarea cuplurilor având peste 50 de ani de la căsătorie

18:00 – Vernisaj foto la Primărie

19:00 – Urcă pe scenă: Venus Dance, Afroditis, Anita&T, Tini Dance, Princess, Szegi Anikó, dansatorii lui Major Arnold şi Tini Dance Săcueni

21:30 – Concert Bunyos Pityu

22:00 – Concert Trident

23:00 – Discotecă în aer liber

 

Compact la Târgul de la Vama Sării

Actuala ediţie a Târgului de la Vama Sării va avea ca invitată, duminică, trupa Compact, care va concerta pe platoul dintre terenul de fotbal şi Crişul Repede.

„Am mai invitat şi două delegaţii din localităţile maghiare Szekkuats şi Koroszegapati, cu care intenţionăm să ne înfrăţim. 60 de prieteni maghiari se vor putea bucura de spectacolele oferite duminică după-amiază de formaţiile culturale din satele vecine şi de Ansamblul Crişana, anunţă primarul Dorel Cosma, primarul comunei. Compact va concerta seara, după care va urma o discotecă în aer liber.

]În paralel, meşterii olari şi artizanali vor oferi spre vânzare diverse articole amatorilor de suveniruri rustice. Denumirea târgului, înfiinţat în anii ’70, aminteşte de vămuirea mărfurilor care treceau prin defileul Crişului, şi în special a sării, în Evul Mediu.

 

Anita Kovacs la Popeşti

Pictură pe faţă, coafuri trăsnite, muzică, dans şi concursuri, sunt câteva dintre activităţile pregătite copiilor din Popeşti de 1 Iunie de către Fundaţia Române pentru Copii, Comunitate şi Familie, Primăria, Şcoala Specială şi Grupul Şcolar Industrial din Popeşti.

Momentele speciale ale programului vor fi oferite de trupa de dans şi teatru a Centrului Prietenia şi de solista Anita Kovacs, cunoscuta finalistă orădeană a concursului Megastar. Organizatorii au precizat că nu vor lipsi activităţile artistico-plastice şi competiţiile sportive.

 

Fotbal şi desene pe asfalt la Bratca

Copiii din Bratca vor avea parte de o serie de surprize cu ocazia zilei de 1 Iunie. Colectivul de învăţători din comună le-a pregătit un program special, ce cuprinde meciuri de fotbal şi activităţi artistice.

Evenimentele recreative vor debuta încă de dimineaţă cu un meci de fotbal, la care şi-au anunţat participarea şase echipe ale elevilor din comună. Apoi, copiii vor fi aşteptaţi la o expoziţie de desene realizate de copiii din Bratca.

La orele amiezii se va desfăşura un concurs de desene pe asfalt, unde sunt aşteptaţi elevi de la zece clase din localitate. Baza materială va fi asigurată de liceul din Bratca, iar diplomele şi răcoritoarele vor fi sponsorizate de Primărie şi de o firmă privată.

Cristian Horgos3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor