Compania de Apă lucrează la remedierea avariei

De Costel Demian
Reactualizat la:
7Comentarii
Compania de Apă lucrează la remedierea avariei
Echipele Companiei de Apă Oradea lucrează de zor la avaria produsă în cursul zilei de miercuri pe bulevardul Decebal.

Potrivit reprezentanților companiei, avaria a fost provocată de SC BENINSTAL SRL (subantreprenor pentru lucrări de foraje pentru pozare cabluri electrice).

Muncitorii au provocat o avarie majoră pe magistrala de alimentare cu apă DN 500 mm situată pe Bulevardul Decebal, astfel încât, furnizarea apei potabile pe Malul Drept a fost efectuată cu presiune redusă, iar staţiile de hidrofor SH 106, SH 126, SH 127, SH 611 şi SH 612 au rămas fără alimentare cu apă.

„În prezent, s-a reuşit izolarea avariei, respectiv realimentarea Malului Drept la parametrii tehnici corespunzători, cu excepţia a două staţii de hidrofor SH 611 şi SH 612, care au rămas în continuare fără serviciul de alimentare cu apă”, transmite Compania de Apă Oradea.

Străzile arondate stațiilor de hidrofor 611 și 612.

611 B-dul Decebal, B-dul Dacia, Costache Negruzzi, Doina, Nicolae Bălcescu

612 B-dul Decebal, B-dul Dacia, Alex. Odobescu, Doina, Vasile Conta

Totodată, reprezentanții companiei estimează că pe parcursul zilei de joi, 21 februarie, va fi remediată avaria și se va relua furnizarea apei și la cele două stații de hidrofor. „Personalul Companiei de Apă Oradea depune toate eforturile necesare ca durata intervenţiei noastre să fie cât mai redusă, în vederea repornirii celor două staţii de hidrofor anterior menţionate. Estimăm finalizarea lucrării de remediere a acestei avarii pe parcursul zilei de joi, 21.02.2019”.

Pentru detalii privind reluarea serviciului de alimentare cu apă, puteți apela la Dispeceratul Companiei de Apă, telefonic la numerele 0259 – 430 928 sau 0359 – 410 203, program permanent.

Un sens de mers pe B-Dul Decebal, cel spre Dacia, e afectat de câteva „gheizere” apărute din cauza unei avarii de proporţii, cauzată de spargerea unei magistrale. Muncitorii care au ieşit la intervenţie relatează că avaria a fost provocată de un utilaj care săpa pentru introducerea fibrei optice, pe...7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor