Compania de gaze citeste ceasurile abonatilor

De M. Hoster
Compania de gaze citeste ceasurile abonatilor
Societatea E.ON va derula, în perioada 26 – 31 mai, o campanie de actualizare a indexului contoarelor de gaz la toţi clienţii din aria de activitate a companiei Pentru ca procesul de citire a indexului contoarelor, implicit cel de facturare, să se desfăşoare fără disfuncţionalităţi, clienţii care au amplasate contoarele în interiorul proprietăţii sunt rugaţi să permită accesul angajaţilor E.ON.

Procesul de citire a consumului de gaze naturale se efectuează în mod etapizat, la fiecare trei luni fiind încheiat un ciclu de citire pentru toţi consumatorii de gaze naturale. Pentru a avea o imagine fidelă a cantităţilor de gaze vehiculate, respectiv intrate şi ieşite din sistemul de distribuţie a gazelor naturale, companiile E.ON vor efectua timp de o săptămână, în perioada 26 mai – 31 mai, o campanie de actualizare a bazei de date prin citirea indexului contoarelor de gaze naturale la toţi clienţii săi.

Urmare a acestei campanii, care se va desfăşura cu personalul propriu al companiei, toate facturile din luna iunie emise de furnizor vor conţine o componentă de regularizare a consumului de gaze naturale.

Astfel, pentru clienţii care ar fi trebuit să  primească în luna iunie facturi de autocitire/estimare, facturile emise vor avea pe lângă componenta de autocitire/estimare şi una de regularizare a consumului de gaze naturale, rezultată în urma verificării indexului de la finele lunii mai. Pentru clienţii care ar fi trebuit să primească în luna iunie facturi de regularizare, facturile emise vor conţine doar componenta de regularizare. Facturile din luna iunie vor fi însoţite de o scrisoare explicativă  privind fiecare element component al facturii.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !