Competiţie de baluri politice

15Comentarii
Competiţie de baluri politice
ORADEA – Amatorii de distracţii au avut un sfârşit de săptămână extrem de agitat. Muzică multă şi bună, tineri dornici de petrecere, surprize şi bineînţeles multă dragoste. Sărbătoarea Dragobetelui sau altfel spus Ziua românească a îndrăgostiţilor a provocat junii partidelor politice din Oradea.Bal TSD I 24.02.2008 Bal TSD II 24.02.2008 Dj Project 24.02.2008

Atât liberalii cât şi pesediştii au organizat câte un bal a cărui mesaj a fost promovarea tradiţiilor româneşti. Dacă primii menţionaţi au fost ceva mai discreţi, pesediştii au făcut mare tam-tam. Balul acestora finalizându-se cu concertul trupei Dj. Project şi mixejele Dj-ului Sava.

S-au iubit româneşte

Liberalii şi-au dat întâlnire cu orădenii vineri seara în Bali  Club. Pornind de la sloganul „Iubeşte româneşte”, timp de câteva ore, cei prezenţi în Bali s-au distrat şi mai important şi-au făcut publică dragostea faţă de partener sau parteneră. În locul amenajat special, câteva cupluri mai curajoase au spus DA, pentru o seară. ”Scopul principal al manifestării este de a promova tradiţiile noastre. Considerăm că Valentine’s Day este o sărbătoare importată, de aceea, atenţia noastră ar trebui să se îndrepte mai mult spre sărbătorile noastre”, a spus Alexandru Sas, reprezentantul Clubului Studenţilor Liberali (CSL) Oradea.

Culturalizaţi cu striptease

Distracţia a continuat sâmbătă seara, la Discoteca No Problem. De data aceasta, organizatorii au fost tinerii pesedişti ai Organizaţiei 30, a cărui preşedinte este Horia Vuşcan. Chiar dacă a fost un bal dedicat Dragobetelor, manifestarea s-a desfăşurat sub genericul „Oradea_reborn”. Numărul mare de petrecăreţi au dezvăluit cheful ce avea să fie. Pe scenă şi-au făcut apariţia protagoniştii balului, respectiv câştigătorii de la balurile de boboci ale facultăţilor.

-Unul dintre momentele cel mai gustate de public a fost proba de dans. Se pare că unul dintre boboci s-a încâlzit atât de tare încât s-a dezbrăcat de haine şi de inhibiţii. Rămas doar în indispensabili, cu fesele la vedere, tânărul s-a dezlănţuit dansând lasciv în faţa juriului. Şocaţi de show-ul la care au luat parte, petrecăreţii au fost liniştiţi cu o expoziţie de pictură, realizată de Amalia Haragoş, Două dintre exponatele acesteia au fost licitate în scop caritabil.

Balul lui Vuşcan

Pe lângă probele artistice, bobocii au fost nevoiţi să-şi etaleze cunoştinţele în materie de politicieni. La prima probă politică, concurenţii ajutaţi de reprezentanţii presei şi doi dintre posibilii pretendenţi la Primăria Oradea, respectiv Dan Matei şi Gheorghe Carp s-au întrecut în promovarea partidelor politice, iar la cealaltă probă tot din acest profil, bobocii tot cu ajutorul jurnaliştilor şi-au etalat aptitudinile artistice, realizând caricatura unui politician al urbei noastre. Întreaga seară a purtat amprenta contreversatului Horia Vuşcan, acest fiind cel care s-a ocupat de întreaga organizare.
Ioana Iuhas

Taguri:


15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor