Competiţie de golf caritabil

De Dan Birta
1Comentariu
Competiţie de golf caritabil

Rotary Club Oradea 1113 organizează în data de 30 martie 2019, la Kings Land Country Club Ineu, Ediția a III-a a Rotary Golf Charity Cup, o competiție de golf caritabilă dedicată susținerii educației și sanitației în școlile din județul Bihor.

Fondurile strânse în urma desfășurării Rotary Golf Charity Cup, Ediția a III-a vor fi folosite pentru finanțarea Atelierelor educaționale privind igiena personală și a mâinilor din cadrul proiectului “Mâini curate, copii sănătoși” care vor fi derulate de Clubul Rotary 1113 în grădinițele și școlile din județul Bihor în anul 2019. Acesta reprezintă Pilonul I al proiectului Rotary 1113 de educație sanitară și se adresează cu precădere ciclului preșcolar și primar. Proiectul urmează se se dezvolte prin Pilonul II cu ateliere de educație sanitară privind igiena personală (igienă dentară, igienă corporală, principalele metode de prevenție a celor mai frecvente boli specifice vârstei) destinate ciclului gimnazial, respectiv prin Pilonul III cu ateliere de educație sanitară privind igiena personală și nu numai, destinate ciclului liceal (educație sexuală, planificare familială, măsuri de contracepția, măsuri de prevenție a bolilor cu transmitere sexuală, măsuri de acordare a primului ajutor).

Până în prezent au fost instruiți aproximativ 600 de copii atât din mediul urban (municipiul Oradea), cât și din mediul rural (comunele Aștileu, Dobrești, Sînmartin). Ținta noastră anuală este de 2.000 de copii instruiți privind igiena sanitară și spălatul corect al mâinilor”, transmite Lavinia Delcea, preşedinte Rotary Club Oradea 1113.

Program Rotary Golf Charity Cup, ediția a III-a:

09:00 – 09:45 – Încălzire în driving range
09:45 – 10:00 – Ședință tehnică

10:00 – 14:00 – Competiție

14:00 – 15:00 – Prânz

15:00 – Premierea câștigătorilor

Vizitatorii vor fi așteptați începând cu ora 11 am cu muzică, mâncare și băutură bună pentru a urmări un concurs de golf de top din România. La ora 3 pm vor avea oportunitatea de a asista la premierea câștigătorilor Rotary Golf Charity Cup 2019.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor