Competitie între initiativele antreprenorilor

Antreprenorii bihoreni sunt provocati la competitie. Autoritãtile administratiei publice, parteneriatele public-private si programele educationale din Uniunea Europeanã, România si alte state, se vor întrece în concursul Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale.

Punctul de contact pentru desfãsurarea competitiei este Agentia Nationalã pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC). „Obiectivele acordãrii acestor premii la nivel european se referã în primul rând la încurajarea si promovarea potentialului antreprenorial”, a spus Cãlin Hãrãgus, de la Oficiul Teritorial al ANIMMC. Se urmãreste identificarea si recunoasterea initiativelor de succes pentru promovarea întreprinderilor, prezentarea si diseminarea celor mai bune exemple de politici si practici în sprijinul acestora.

Inovatie

Cele cinci premii acordate de Directoratul General pentru Întreprindere si Industrie al Comisiei Europene vor fi înmânate în urma a douã etape de selectie, una nationalã si una europeanã. Este vorba despre „Premiul pentru pionerat antreprenorial”, „Premiul pentru sustinerea initiativei antreprenoriale”, „Premiul pentru reducerea birocratiei”, „Premiul pentru investitii în capitalul uman” si „Premiul pentru responsabilitate antreprenorialã”.

Antreprenorii interesati trebuie sã se grãbeascã, termenul final pentru înregistrarea aplicatiilor fiind 31 mai 2006. „Vor fi selectate si nominalizate doar douã candidaturi, la douã categorii diferite, pentru participarea la faza europeanã. Vor fi premiate practicile cele mai inovative si transferabile”, a subliniat Eugen Ovidiu Chirovici, presedinte ANIMMC.

Formularul de înscriere în competitie poate fi descãrcat de pe website-ul ANIMMC. Informatii suplimentare pot fi obtinute la Centrul Teritorial, cu sediul la Camera de Comert si Industrie Bihor.

Eugen Ovidiu Chirovici0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !