Complexul sportiv Pădurea Neagră, gata în 15 luni

De Veroncia Bursașiu
3Comentarii
Semnarea contractului
Semnarea contractului - © Foto: ADD Bihor
Proiectul e menit să revigoreze stațiunea Pădurea Neagră și e finanțat de Consiliul Județean Bihor.

Asocierea S.C Davinci Construct &Proiect S.R.L, lider de asociere– și asociații Timovladian Aqua Parc și S.C. Term S.R.L vor avea la dispoziție 15 luni pentru predarea investiției. Timpul de execuție al lucrării va fi de 12 luni, restul de trei luni fiind destinate proiectării. Acestea sunt datele care rezultă în urma semnării contractului pentru realizarea Complexului Sportiv Pădurea Neagră.

Acesta a fost semnat ieri la sediul Consiliului Județean Bihor, de conducerea Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor. Valoarea totală a investiției se ridică la 6.069.387,92 lei cu TVAinclus, finanțarea fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean Bihor.”Acest proiect de revitalizare a stațiunii Pădurea Neagră a fost, încă de la început o provocare pentru agenția noastră.

Zona este una dintre cele mai impresionante din județul Bihor și mă bucur că prin intermediul acestui complex sportiv se vor putea organiza activități sportive și competiționale la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg”, a declarat Vitalyos Barna, director executiv ADD Bihor.

Agenția de Dezvoltare Durabilă a județului Bihor are printre membriifondatori Consiliul Județean Bihor și cele 9 orașe și municipii din județul Bihor. Ea își propune să sprijine dezvoltarea economico-socială a județului Bihor și a unităților administrativ-teritoriale, respectând principiile dezvoltării durabile.Conform unui comunicat de presă, complexul va cuprinde un teren de sport multifuncțional cu dimensiunea de 20 x 40 metri pentru minifotbal, baschet, tenis, handbal și un teren cu dimensiunea de 60 x 90 metri.

De asemenea, în cadrul complexului va funcționa o pensiune în regim parter+etaj+mansardă (P+E+M). La parter vor fi amenajate o cameră de cazare pentru persoane cu dizabilități, spații tehnice, bucătărie, sufragerie, recepție, iar la etaj și mansardă vor funcționa 21 de camere cu 2 și 3 paturi și grupuri sanitare proprii.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor