Comunicare, Consultare, Colaborare

4Comentarii
Comunicare, Consultare, Colaborare
Acestea sunt principiile după care va acţiona Radu Pentie Jr daca va deveni preşedinte al PD Bihor

Promovarea personalităţilor cu cel mai mare potenţial politic şi atragerea acestora în Partidul Democrat, dar şi redobândirea statutului de organizaţie de rangul I pentru PD Bihor. Acesta este obiectivul primordial al candidatului la preşedinţia PDL Radu Pentie. Relansarea partidului în teritoriu şi o apropiere reala faţă de membrii de partid sunt alte puncte forte ale proiectului politic propus de candidat. Radu Pentie are un mesaj şi pentru personalităţile politice din afara partidului…, dar are şi o strategie în relaţiile cu presa.

„Doresc să creez condiţii pentru ca membrii de partid să-şi poată transmite mesajul politic. Ceea ce acum, din păcate, nu se întâmplă, cu excepţia organizaţiei de Oradea care este prezentă în spaţiul mediatic”, spune Radu Pentie. „Principiile după care îmi voi desfăşura activitatea sunt unele care mă reprezintă: Comunicare, Consultare, Colaborare reală cu toţi membri de partid”, a adăugat pretendentul la poziţia de preşedinte. Experienţa de zece ani în partid, participarea la toate campaniile elctorale care au avut loc în această perioadă şi tinereţea „pe care unii ar puteau considera un punct slab” sunt principalele atuuri ale lui Radu Pentie.

„Faptul că sunt tânăr nu mă împiedică să gândesc, să muncesc şi să fac analize obiective”, a subliniat candidatul. În ceea ce priveşte evoluţia lucrurilor în PD Bihor după alegerile de azi, tânărul candidat a ţinut să spună că „indiferent de ce se întâmplă, cine va deveni preşedinte, în PD Bihor trebuie existe o singură echipă. În ceea ce mă priveşte, dacă voi câştiga doresc să-mi nu-mi dezamăgesc echipa, colegii, îmi doresc ca împreună să redevenim ceea ce am fost, într-un partid în care m-am simţit întotdeauna ca într-o familie şi la care ţin din tot sufletul” a spus Radu Pentie.

V.B.

Taguri: , ,


4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor