Comunicat de presă

Comunicat de presă
Lansare proiect: „Creşterea Eficienţei Energetice a Cladirilor aferente Liceului Ortodox Episcop Roman Ciorogariu – Municipiul Oradea” SMIS: 115243

UAT Municipiul Oradea, în calitate de beneficiar în cadrul contractului de finanțare nr. 2734/27.07.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014-2020 şi cu Organismul Intemediar Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, implementează proiectul: „Creşterea Eficienţei Energetice a Cladirilor aferente Liceului Ortodox Episcop Roman Ciorogariu – Municipiul Oradea”, proiect cofinanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Prioritatea de investiţii 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor. Operațiunea B- Clădiri publice.

Obiective proiect: Cresterea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice de învatamânt din Municipiul Oradea – Liceul Ortodox Episcop Roman Ciorogariu în vederea reducerii consumurilor energetice mari.

Valoarea totală a proiectului este de 7,185,166.44 lei, din care finanţarea nerambursabilă este reprezentată de suma de 5,477,064.12 lei.

Data incepere proiect:28.07.2018

Data finalizare proiect: 31.12.2020

Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 29 luni de la data semnării contractului de finanțare, iar locaţia implementării este situată în Oradea – str. Aluminei nr.88, jud. Bihor.

1. Trei (3) corpuri de cladire ale Liceului Ortodox Episcop Roman Ciorogariu, situate pe strada Aluminei nr. 88 în Oradea,

eficientizate energetic.

2. Reducerea consumului anual de energie primara cu 45 % fata de consumul initial dupa implementarea masurilor de eficientizare

energetica a cladirilor.

3. Scaderea estimata a emisiilor gazelor cu efect de sera (echivalent tone de CO2) la 19,03 kg/mp/an dupa implementarea masurilorde eficientizare energetica.

Advertorial! Hb: 2057750Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !