Comunicat de presă

Comunicat de presă
Lansare proiect: „CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE A GRADINITEI CU PROGRAM PRELUNGIT NR.20 – MUNICIPIUL ORADEA” SMIS: 115157.

UAT Municipiul Oradea, în calitate de beneficiar în cadrul contractului de finanțare nr. 2329/07.06.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014-2020 şi cu Organismul Intemediar Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, implementează proiectul: „CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE A GRADINITEI CU PROGRAM PRELUNGIT NR.20 – MUNICIPIUL ORADEA”, proiect cofinanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Prioritatea de investiţii 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor. Operațiunea B- Clădiri publice.

Obiective proiect: Cresterea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice de invatamant din Municipiul Oradea respectiv Gradinita cu program prelungit Nr.20 în vederea reducerii consumurilor energetice mari si a emisiilor de CO2.

Valoarea totală a proiectului este de 3,372,840.04 lei, din care finanţarea nerambursabilă este reprezentată de suma de 3,300,068.87 lei.

Data incepere proiect: 07.06.2018

Data finalizare proiect: 30.11.2020

Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 30 luni de la data semnării contractului de finanțare, iar locaţia implementării este situată în Oradea – str. Aleea posada Nr3, jud. Bihor.

1. O (1) cladire a Gradinitei cu program prelungit Nr.20 Oradea, eficientizata energetic.

2. Reducerea consumului anual de energie primara dupa implementarea masurilor de eficientizare energetica a cladirii cu minim 50% fata de consumul initial.

Acest obiectiv va aduce beneficii prin reducerea pierderilor de caldura, prin îmbunatatirea confortului interior si a eficientiei energetice.

3. Scaderea estimata a emisiilor gazelor cu efect de sera (echivalent tone de CO2) la 24 kg/mp/an dupa implementarea masurilor de eficientizare energetica.

Advertorial! Hb: 2057750Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !