Comunicat de presă

Comunicat de presă
Anunț de demarare a proiectului “REABILITARE ȘI SCHIMBARE DESTINAȚIE ÎN CENTRU DE ZI BĂTRÂNII COMUNITĂȚII SALONTA”.

PARTENERIATUL ÎNTRE UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL SALONTA ȘI ASOCIAȚIA CARITAS CATOLICA COMUNICĂ LANSAREA PROIECTULUI “REABILITARE ȘI SCHIMBARE DESTINAȚIE ÎN CENTRU DE ZI BĂTRÂNII COMUNITĂȚII SALONTA”, cod MySMIS 115240.

Acest proiect este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și implementat de către PARTENERIATUL ÎNTRE UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL SALONTA ȘI ASOCIAȚIA CARITAS CATOLICA având o valoare totală de 3.344.575,52 lei, din care 3.098.795,46 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Nord-Vest, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Nord-Vest. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 03.04.2017 – 31.03.2022.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă realizarea și amenajarea unui spațiu fără componentă rezidențială pentru bătrâni în vederea oferirii de servicii sociale destinate persoanelor vârstnice la parametri și în condițiile recomandate de legislația în vigoare.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Reabilitarea și modernizarea unei clădiri fără componentă rezidențială în termen de 35 de luni de la semnarea contractului de finanțare în vederea schimbării destinației în centru de zi pentru persoane vârstnice și unitate de îngrijire la domiciliu.

2. Asigurarea accesibilității și mobilității persoanelor vârstnice și cu dizabilități de peste 65 de ani în cadrul centrului de zi și unității de îngrijire la domiciliu printr-o dotare corespunzătorare și achiziționarea unei mașini de transport adaptată persoanelor cu nevoi speciale în termen de 35 de luni de la semnarea contractului de finanțare.

Advertorial! Hb: 2377770Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !