Comunicat de presă

Comunicat de presă
SC Compania de Apa Oradea, în calitatea sa de operator regional pentru serviciile de alimenta-re cu apă şi canalizare şi de Beneficiar al Contractului de Finanţare nerambursabilă nr.192 din 27.07.2018 pentru Proiectul intitulat „Sprijin pentru pregătirea Aplicaţiei de Finanţare şi a Documen-taţiilor de Atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bihor, în perioada 2014-2020”, cod SMIS 2014+108929, a semnat cu Asocierea formată din SC INTERDEVELOPMENT SRL, SC SEARCH CORPORATION SRL si SC FINARA CONSULT SRL, reprezentată prin lider –SC INTERDEVELOPMENT SRL contractul de servicii nr.28352 din 13.06.2019 ,,Sprijin pentru pregătirea Aplicaţiei de Finanţare şi a Documentaţiilor de Atribuire pen-tru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bihor, în perioada 2014-2020”.

Valoarea Contractului de servicii este de 8.799.328.00lei, fără TVA, iar durata de execuție este de 67 de luni de la Ordinul de începere.

Obiectivul general al Contractului de servicii constă în elaborarea de către Consultant a docu-mentaţiilor tehnico-economice necesare pentru continuarea strategiei locale pentru dezvoltarea secto-rului de apă si apă uzată în perioada 2014-2020. De asemenea, Consultantul va asigura suportul de specialitate necesar in implementarea propriu-zisa a Proiectului.

Principalele activităţi pe care Consultantul le va desfăşura în cadrul contractului constau în:

  • 2 revizuiri ale Master Planului;
  • Pregatirea Aplicatiei de Finantare inclusiv a documentelor suport ;
  • Asigurarea sprijinului necesar pe parcursul evaluării fezabilităţii proiectului propus ;
  • Realizarea Documentatiilor de Atribuire pentru contractele de lucrari, servicii si furnizare re-zultate din planul de achiziţii, inclusiv acordarea de sprijin in procesul de licitare-contractare pana la semnarea tuturor contractelor;
  • Organizarea a doua seminarii de prezentare a Studiului de Fezabilitate si a Documentatiilor de Atribuire;
  • Asigurarea Asistenţei Tehnice din partea proiectantului pe parcursul executiei lucrărilor.

Din respect pentru clienţii săi şi pentru a asigura transparenţa comunicării, Compania de Apă va continua informarea pe parcursul implementării acestui proiect.

Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020

Date de Contact Persoane de contact

Compania de Apa Oradea S.A. Georgică IGNAT – Manager de Proiect

Str. Duiliu Zamfirescu nr. 3, 410202, Monica DRĂGHICI – Responsabil Publicitate si PR

Oradea, judetul Bihor E-mail: piu@apaoradea.ro

Tel: 0259 434789, Fax: 0259 434789,0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !