Comunicat de presă – Anunț de finalizare a proiectului

Reactualizat la:
Comunicat de presă – Anunț de finalizare a proiectului
S.C. SALIGNY INGENIERIA S.R.L., cu sediul în Municipiul Oradea, Str. Meziadului nr. 2, județul Bihor, România, derulează, începând cu data de 21.06.2018 și având ca termen de finalizare data de 31.07.2019, proiectul „Dotare laborator de analize și încercări de gradul II în domeniul construcțiilor”, cod SMIS 109064, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în baza contractului de finanțare nr. 2281 din data de 20.06.2018.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin faciliatarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Organismul Intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 435.057,78 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 277.774,62 lei, din care 236.108,43 lei din FEDR iar 41.666,19 lei din Budgetul National.

Obiectivul general al proiectului este desfășurarea unei activități economice profitabile, prin utilizarea potențialului uman, introducerea și utilizarea de noi tehnologii și optimizarea costurilor. Proiectul s-a implementat în Mun Oradea, judeţul Bihor.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

1. Introducerea unei noi activitati prin detinerea unui laborator de grad II de analize si incercari in constructii

2. Cresterea numarului de angajati cu 5 persoane – inainte de finalizarea implementarii proiectului

Rezultatele proiectului sunt următoarele:

1. Laborator de grad II de analize si incercari in constructii dotat

2. 5 persoane angajate

Impactul proiectului la nivelul Municipiului Oradea, Judetul Bihor, Regiunea Nord-Vest reiese din rezultatele proiectului: dotare lobarator de analiza si incercari de gradul II in domeniul constructiilor, crearea de 5 noi locuri de munca care sa contribuie la dezvoltarea si extinderea capacitatii de productie a societatii, precum si cresterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: CLAUDIU ROMAN COSTA

Funcţie: Administrator

Tel. 0730333039, e-mail: claudiu.costa@gmail.com

Advertorial! Hb: 2041400Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !