Comunicat de presa – Anunt de finalizare a proiectului

Comunicat de presa – Anunt de finalizare a proiectului
SC VIDIANA TRADING SRL, cu sediul in Municipiul Oradea, Str. BARCAULUI nr. 49, judeţul Bihor, Romania, a derulat, începând cu data de 05.03.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.07.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE LA VIDIANA TRADING SRL”, cod SMIS 105102, cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, în baza contractului de finantare nr. 1209/05.03.2018.

Proiectul a fost finantat prin Regio – Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Organismul Intermediar: Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest.

Valoarea totala a proiectului este de 1.343.735,49 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 890,100.00 lei (din care 756.585,00 lei din FEDR).

Obiectivul proiectului este introducerea in cadrul societatii, a activitatii de lucrari de pregatire a terenului prin achizitia de utilaje si echipamente specifice acestei activitati (autogreder, buldoecavator, grup hidraulic). Astfel, dupa implementarea prezentului proiect de investitii, societatea VIDIANA TRADING SRL isi propune sa devina un furnizor de incredere de servicii de pregatire a terenului pe piata judetului Bihor.

Impactul proiectului la nivelul Municipiului Oradea, Judetul Bihor, Regiunea Nord-Vest reiese din rezultatele proiectului: oferirea de servicii de pregatirea terenului de calitate catre persoanele fizice si juridice din Jud. Bihor, prin achizitia de utilaje si echipamente specifice acestei activitati, crearea si mentinerea de noi locuri de munca care sa deserveasca aceasta activitate – reusindu-se crearea a 5 noi locuri de munca, precum si cresterea cifrei de afaceri / profitului societatii, prin obtinerea de venituri din noua activitate.

Detalii suplimentare puteti obtine de la:

Nume persoană contact: SZABO TIBERIU

Funcţie: Administrator

Tel. 0743602228, e-mail: vidianatrading1@gmail.com

Advertorial!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !