Comunicat de presă – ANUNT DE FINALIZARE A PROIECTULUI

Comunicat de presă – ANUNT DE FINALIZARE A PROIECTULUI
SC SALGLASS SRL, cu sediul în Municipiul Salonta, Str. Imparatul Traian, nr. 4, Judetul Bihor, Romania, a derulat, începând cu data de 05.06.2018 si având ca termen de finalizare data de 31.08.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE LA SC SALGLASS SRL”, cod SMIS 113427, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1924 / 05.06.2018.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.2 – „Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Organismul Intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 2.039.124,57 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 1.206.651,72 lei din care valoare eligibila nerambursabila din FEDR este 1.025.653,96 lei iar valoare eligibila nerambursabila din bugetul național este 180.997,76 lei.

Obiectivul general al proiectului este acela de a creste competitivitatea societății prin achiziția de echipamente noi si moderne precum si a unui software specializat.

Rezultatele proiectului sunt: achiziționarea de echipamente specifice activitatii de prelucrare si fasonare a sticlei plate conform codificarii CAEN 2312 respectiv a unui software specializat.

Impactul proiectului la nivelul Municipiului Salonta, Județul Bihor, Regiunea Nord-Vest este: crearea si menținerea de noi locuri de munca care sa dezvolte si sa extindă capacitatea de producție a societății, reușindu-se crearea de noi locuri de munca inclusiv pentru persoane din categorii defavorizate precum si sa automatizeze principalele procese tehnologice care sa duca la creșterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Jozsef Bodi

Funcţie: Administrator

Tel. 0724 513 911, e-mail: salglass_ro@yahoo.com

Advertorial!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !