Comunicat de presa – ANUNT DE FINALIZARE A PROIECTULUI

Comunicat de presa – ANUNT DE FINALIZARE A PROIECTULUI
SC SASMOB SRL, cu sediul in Municipiul Marghita, Str. 1 Decembrie, nr. 98, Judetul Bihor, Romania, derulează, începând cu data de 06.03.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.01.2019, proiectul „CONSTRUIRE HALA DE PRODUCTIE SI ACHIZITI ECHIPAMENTE “P”, cod SMIS 104839, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1266/06.03.2018.

Proiectul a fost finantat prin Regio – Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Organismul Intermediar: Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 1.387.283,43 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 894.460.00 lei. (din care 760.291,00 lei din FEDR).

Obiectivul general al proiectului este construirea unei hale de productie si dotarea acesteia cu utilajele si echipamentele necesare productiei de elemente de dulgherie si tamplarie pentru constructii (usi, ferestre, trepte, balustrade, etc.)

Impactul proiectului la nivelul Municipiului Marghita, Judetul Bihor, Regiunea Nord-Vest reiese din rezultatele proiectului: oferirea de produse din dulgherie si tamplarie de calitate catre persoanele fizice si juridice din Jud. Bihor, prin construirea unui spatiu si achizitia de utilaje si echipamente specifice acestei activitati, crearea si mentinerea de noi locuri de munca care sa deserveasca aceasta activitate – reusindu-se crearea a 5 noi locuri de munca, precum si cresterea cifrei de afaceri / profitului societatii, prin obtinerea de venituri din noua activitate.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: SAS TIBOR

Funcţie: Administrator

Tel. 0745660832, e-mail: sasmobsrl@yahoo.com

Advertorial! Hb: 2904040Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !