Comunicat de presă: Anunț de finalizare a proiectului

Comunicat de presă: Anunț de finalizare a proiectului
SC MATEONA CONSENS SRL, cu sediul în Municipiul Oradea, Str SELIMBARULUI 13 Bl. F2 Sc. A Ap. 12, judeţul Bihor, Romania, a derulat începând cu data de 18.05.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.03.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE LA SC MATEONA CONSENS SRL”, cod SMIS 109390, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 2138/18.05.2018.

Proiectul a fost finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice.

Organismul Intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 1.068.249,86 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este: 709.263,48 lei.

Obiectivul general al societății este acela de a-și dezvolta activitatea de pregatire a terenului. Pentru aceasta, societatea își propune să implementeze strategii de dezvoltare și extindere a activității, de creștere a competitivității care să contribuie la creșterea cotei de piață și a gradului de profitabilitate a societății, creșterea calității și extinderea gamei de produse și servicii oferite, îmbunătățirea raportului cost/preț și reducerea termenelor de finalizare/livrare a proiectelor către clienții săi. Proiectul s-a implementat în Mun Oradea, judeţul Bihor.

Impactul proiectului la nivelul Municipiului Oradea, Judetul Bihor, Regiunea Nord-Vest reies din rezultatele proiectului: achiziția de utilaje (Buldoexcavator 90 – 110 CP (1 buc.), Buldoexcavator 70 – 80 CP (1 buc.), Miniexcavator (1 buc.)), crearea si mentinerea de noi locuri de munca care sa dezvolte si sa extinda capacitatea de productie a societatii, reusindu-se crearea a 5 noi locuri de munca precum si sa automatizeze principalele procese tehnologice care sa duca la cresterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: IOANA-MIRABELA PINTILEI

Funcţie: Administrator

Tel./fax: 0771490893 / 0259441911; e-mail: office.mateona@gmail.com

Advertorial! Hb: 1947010Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !