Comunicat de presă – ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI

Comunicat de presă – ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI
SC UTILASO SRL, cu sediul în Municipiul Oradea, România, Str. Transilvaniei nr. 30, bloc AN43, etaj 5, ap. 20, judetul Bihor, derulează proiectul „Dezvoltarea afacerii SC Utilaso SRL prin achiziţia de utilaje pentru lucrări de pregatire a terenului”, cod SMIS 110864, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza Contractului de finanțare nr. 2294/12.06.2018.

Locatia implementării proiectului este în Municipiul Oradea, strada Caisilor nr. 47A, judeţul Bihor.

Data începerii proiectului este 12.06.2018, data finalizării proiectului este 30.04.2019.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi si prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice

Organismul Intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 836.205,90 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 601.736,94 lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziţiei SC Utilaso SRL pe piata lucrărilor de pregatire a terenului, astfel încat, firma sa devina un furnizor de lucrări de pregatire a terenului cunoscut si apreciat pe piata locala, pentru calitatea lucrărilor şi seriozitate în respectarea angajamentelor

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

* creşterea capacităţii de prestări servicii a SC Utilaso SRL în domeniul lucrărilor de pregatire a terenului, prin achiziţia de utilaje terasiere noi si performante;

* creşterea numărului de personal implicat în activitatea de executare de lucrări de pregatire a terenului de la 2 persoane la 5 persoane.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Biţiş Cristian-Roman

Funcţie: administrator Tel. 0765430675, e-mail: utilasosrl@gmail.com

sc

Advertorial! Hb: 64813

pc20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !