Comunicat de presă ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI

Reactualizat la:
Comunicat de presă ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI
SC VIDIANA TRADING SRL, cu sediul in Municipiul Oradea, Str. BARCAULUI nr. 49, judeţul Bihor, Romania, derulează, începând cu data de 05.03.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.01.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE LA VIDIANA TRADING SRL”, cod SMIS 105102, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1209/05.03.2018.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Organismul Intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 1,343,735.49 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 890,100.00 lei.

Obiectivul general al proiectului este acela de a-si diversifica sursele de venit pentru a fi mai competitiva. Pentru aceasta, compania isi propune sa implementeze strategii de dezvoltare si extindere a activitatii, de crestere a competitivitatii care sa contribuie la cresterea cotei de piata si a gradului de profitabilitate a societatii, cresterea calitatii si extinderea gamei de produse si servicii oferite, imbunatatirea raportului cost/pret si reducerea termenelor de finalizare/livrare a proiectelor catre clientii sai.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact: SZABO TIBERIU
Funcţie: Administrator
Tel. 0743602228, e-mail: vidianatrading1@gmail.com

log2

Advertorial! Hb: 996232

log30Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !