Comunicat de presă: Organizarea unui eveniment de informare în cadrul proiectului Antreprenoriat sustenabil în Regiunea Nord-Vest, joi, 22 martie 2018, Oradea

Comunicat de presă: Organizarea unui eveniment de informare în cadrul proiectului Antreprenoriat sustenabil în Regiunea Nord-Vest, joi, 22 martie 2018, Oradea
Camera de Comerț și Industrie Cluj implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil în Regiunea Nord-Vest”, ID 105903.

Cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, în cadrul Axei prioritare 3 – Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific 3.7 – Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană, acesta se desfășoară pe durata a 36 de luni, în perioada ianuarie 2018 – decembrie 2020, și are un buget în valoare de 8.903.566,07 lei.

Prin obiectivul său general, proiectul își propune să contribuie la dezvoltarea competențelor antreprenoriale, sprijinirea inițiativelor antreprenoriale – ca formă de ocupare pe cont propriu și de creare de noi locuri de muncă – și creșterea sustenabilă a ocupării în Regiunea de Nord-Vest prin înființarea și susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană a regiunii.

Activitățile principale ale proiectului vor include: Cursuri de competențe antreprenoriale – autorizate ANC, seminarii de specialitate, practică și mentorat, servicii de consultanță și consiliere, elaborarea de planuri de afaceri, competiție de planuri de afaceri, implementarea planurilor de afaceri câștigătoare și monitorizarea activității afacerilor nou-înființate.

Invităm persoanele fizice peste 18 ani, cu domiciliul în zona de nord-vest a țării, să participe la evenimentul de informare organizat la Oradea, joi, 22 martie 2018, la ora 12.00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Bihor, str. Mihai Eminescu nr. 25 A, pentru a afla detalii privind condițiile de înscriere în proiect și oportunitățile oferite.

Detalii suplimentare despre proiect puteți obține la numărul de telefon 0364-730980, pe adresa de e-mail: office@ccicj.ro, pe pagina de social media a proiectului https://www.facebook.com/pg/Antreprenoriat-sustenabil-in-Regiunea-Nord-Vest-886754061498456 și pe site-ul www.ccicj.ro.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
camera

Advertorial! Hb: 991344

print0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !