Comunicat privind finalizarea proiectului „Realizare software inovativ – E.U Accounting Harmonization”

Comunicat privind finalizarea proiectului „Realizare software inovativ – E.U Accounting Harmonization”

S.C. SOFTSTUDIO SOLUTIONS S.R.L., cu sediul în Municipiul Oradea, str. Episcop Roman Ciorogariu, nr. 30, ap.1, județul Bihor, CUI 31218022, J5/233/2013, a derulat începând cu data de 27.09.2017 proiectul cu titlul „Realizare software inovativ – E.U Accounting Harmonization”, cod SMIS 113215, finanţat în baza contractului nr. 14/Axa1/12.1.C/27.09.2017 încheiat cu Ministerul Cercetării și Inovării în calitate de Organism Intermediar în numele și pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.

Valoarea totală a proiectului este de 270.943,14 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 233.095,63 lei, FEDR in valoare de 198.131,28 lei si Buget National in valoare de 34.964,35 lei.

Proiectului s-a implementat în Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest, în județul Bihor, Municipiul Oradea, str. Episcop Roman Ciorogariu, nr. 30, ap.1.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea competitivității și a performanței societății prin cercetare și inovare, mai precis, dezvoltarea și transpunerea în funcționalitate a unui instrument pentru dezvoltarea software pentru colectarea și centralizarea datelor din gestiunea entităților economice, atât cele situate în Romania cât și cele situate în alte țări ale Uniunii Europene care planifica să adopte Standardele International de Contabilitate, și transpunerea informațiilor direct în contabilitate, în situații centralizate pe nivel de firme sau grup de firme.

În vederea obținerii instrumentului de dezvoltare software, s-au desfășurat activități de cercetare-dezvoltare (cercetare industrială și / sau dezvoltare experimentală) și activități pentru indroducerea în producție și realizarea produs / proces / tehnologie / serviciu; aceste activități au generat următoarele rezultate:

  • Raport de cercetare privind implementarea Standardului IAs 27 si IAS 12

  • Raport de cercetare privind elaborarea modelului pentru dezvoltarea unui instrument de dezvoltare software destinat armonizarii contabile

  • Raport de cercetare privind realizarea și experimentarea modelului instrumentului de dezvoltare software destinat armonizarii contabile si o baza de date

  • 1 licenta Windows Data Center sau echivalent achizitionata

  • 1 Raport privind testarile si metode de imbunatatire

  • 1 Instrument de dezvoltare software

Proiect co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 1 – Cercetare, dezvoltare tehnologică și inovare (CDI) în sprijinul competitivităţii economice și dezvoltării afacerilor, Acțiunea 1.2.1: Stimularea cererii întreprinderilor pentru inovare prin proiecte de CDI derulate de întreprinderi individual sau în parteneriat cu institutele de CD și universități, în scopul inovării de procese și de produse în sectoarele economice care prezintă potențial de creștere, Tip Proiect: Proiecte pentru intreprinderi inovatoare de tip start-up-uri si spin-off, Sectiunea C.

Data începerii a proiectului este 27.09.2017 si Data finalizării proiectului este 26.01.2019

Date de contact:

Nume persoană contact: DEMIAN Horia-Trandafir

Funcţie: Director de proiect / Administrator S.C. SOFTSTUDIO SOLUTIONS S.R.L.

Tel.: 0728.908.922 E-mail: proiectsoftstudio@gmail.com

Advertorial! Hb: 1688880Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !