Concediu de vis în Thailanda, „Țara zâmbetelor”

Concediu de vis în Thailanda, „Țara zâmbetelor”
Thailanda radiază în marele continent asiatic cu imagini de plaje cu nisip alb, temple pașnice și jungle luxuriante de munte. Datorită ospitalității localnicilor, Thailanda este numită și „Țara zâmbetelor”.

Deși în Thailanda există practic trei anotimpuri, cea mai bună perioadă pentru călătorie este noiembrie-februarie, pentru că vremea este uscată și răcoroasă. De asemenea, acesta este și sezonul principal de festivaluri, precum Loi Krathong.


Bangkok este probabil cel mai contrastant oraș din lume, pentru că pe verticală spune o poveste despre zgârie-nori, turism de afaceri, hoteluri de lux și piscine la înălțime, în timp ce pe orizontală prezintă o lume asiatică autentică, cu tarabe cu mâncare în wok, străzi lăturalnice întunecate și oameni extrem de simpli. Renumit pentru templele și monumentele sale, Bangkok-ul reușește să uimească vizitatorul cu amestecul său de modernism și antichitate, de istorie și amuzament contemporan, făcându-l destinația preferată a turiștilor.

Insula KO Phi Phi este atracția nr. 1 din Thailanda. A aparut în numeroase filme și este un loc care impresionează prin frumusețea naturală și apă de o culoare ireală de albastru.

Damnoen Saduak este o piață plutitoare care oferă turiștilor o experiență unică. Deși principalii cumpărători sunt turiști, bărcile sunt pline de fructe exotice și legume tropicale, nuci de cocos ce pot fi băute imediat și alte minunații culinare.

Dacă tot venim despre minunății culinare, nu trebuie să ratezi celebra mâncare Thailandeză, disponibilă aproape la orice colț de stradă, dar și în restaurante și cafenele. O masă thailandeză autentică este formată dintr-o supă, un curry sau o salată condimentată, un dip cu pește și legume. Mâncărurile se bazează pe orez, noodles și alte asemenea făinoase, dar aromele sunt cele care le fac cu adevărat spectaculoase și deosebite, iar insectele prăjite sunt o provocare cu adevarat inedită pentru europeni.

Și dacă tot sunteți în Thailanda, nu trebuie să ratați un masaj thailandez veritabil, care combină mișcări de yoga și stretching, folosindu-se palmele și degetele pentru a exercita presiune pe punctele importante ale corpului, astfel încât vă veți simți extrem de revigorat după ce se încheie ședința.

Thailanda cu siguranță nu este o destinație de vacanță oarecare și îi asteapta pe cei care doresc să exploreze o cultură mult diferită de a noastră.

Transilvania Travel Services SRL
410032,Republicii nr.31,Oradea,Bihor
tel:00.40.259.447.071; 00.40.259.476.975
email:helen@transilvaniatravel.ro – personal
office@transilvaniatravel.ro – ticketing si transport
ibusz@transilvaniatravel.ro – oferte turistice
www.transilvaniatravel.ro

Advertorial!