Concert caritabil pentru copiii cu dizabilitati

Reactualizat la:
Concert caritabil pentru copiii cu dizabilitati
Clubul Rotary şi Interact Club Marghita organizează un Concert caritabil care are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii cu dizabilitati.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Înlăturând bariere” în data de 12 martie 2011, începând cu orele 18,00 la Casa de Cultura a Municipiului Marghita . „Înlăturând bariere” este un proiect care îi are ca protagonişti pe elevii cu cerinţe educative speciale din cadrul CSEI Popeşti, Clasele Integrate Marghita şi elevii cu CES integraţi în SO8 Marghita care beneficiază rareori de activităţi de implicare, participare şi vizibilitate la nivelul comunităţii, de contacte cu medii sociale diverse şi de promovare a realizărilor proprii.

Acest lucru se întâmplă în unele cazuri din motive de ordin pecuniar, alteori din cauza dizabilităţii care măreşte efortul necesar implicării în diverse activităţi.« Iniţiatorii proiectului s-au gândit să contribuie la facilitarea accesului elevilor cu cerinţe educative speciale la activităţi de lărgire a sferei de cunoaştere, prin implicarea directă în activităţi inedite de explorare a potenţialului propriu, de petrecere a timpului liber şi de promovare şi acces în comunitate », spune Lucian Hebriştean, coordonator proiect şi preşedinte Interact Marghita. Partenerii acestui proiect sunt :Clubul Rotary & Interact Club Marghita , Fundaţia Creştină Elim (FCE) – Marghita, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă (CSEI) Popeşti – Clasele Integrate Marghita, Universitatea Oradea, Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, specializarea Psihopedagogie specială, Crisotcentric – Timisoara, Ramona si Cătălin Lup – Cluj Napoca, Evanghelic – Oradea.

JB-V.B.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !