Concert caritabil SOS Autism

Concert caritabil SOS Autism
ORADEA - Sambata de la ora 17.00, la fosta Sală ARLUS, este programat spectacolul caritabil „Copii pentru copii cu autism”, la care, participanţii pot face donaţii pentru asociaţia SOS Autism Bihor.

În programul spectacolului sunt solişti de muzică uşoară de la Meda Music, îndrumaţi de d-na profesoară Meda Horjan, trei sau patru perechi de dansatori de la Clubul Sportiv Quasar şi corul Bisericii Baptiste Providenţa, cu trei recitaluri de muzică clasică ale fraţilor Szilágyi László Dávid şi Szilágyi Áron Pál, la pian şi al fetiţei Sánta Karolina, la flaut.

Intrarea este liberă şi aşteptăm cât mai multă lume”, spune Cociş Olga, reprezentantă a Casei de Cultură a Municipiului, membră în organizaţia SOS Autism, care a precizat că sponsorii acţiunii sunt Selgros Cash&Carry, Caritas Catolica şi, pentru tipărirea invitaţiilor, Durans.

Autismul, o stare

„Mulţumim micilor artişti care ne ajută participând la acest spectacol cu drag. Şi copiii noştri sunt mici artişti, care trăiesc într-o lume a lor”, spune Cocean Emil Lorant, vicepreşedinte al organizaţiei.

În opinia acestuia, evenimentul de după-amiază ar putea fi interesant pentru orădeni pentru că ofera şansa unui contact cu autismul, „maidragrabă o stare decât o boală”: „Noi putem ajuta societatea să cunoască ce e autismul. Pentru noi este vital să ne strângem cât mai mulţi şi să ne cunoască lumea. Deocamdată trăim din cotizaţiile noastre, dar am învăţat să fim optimişti”.

Binevoitorii participanţi la spectacolul de azi pot face donaţii pentru copiii autişti din Bihor, fondurile fiind utilizate pentru realizarea unui sediu. Informaţii la e-mail autismbihor@yahoo.com sau la tel. 0740/777.818.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !