Concert dedicat Zilei Europei

Concert dedicat Zilei Europei
Municipalitatea le-a oferit orădenilor, de Ziua Europei, câteva ore de bună dispoziţie. Marţi după-amiază, aroma de mititei, berea la discreţie şi muzica au scos sute de orădeni în parcarea de pe strada Independenţei.
 Danger in concert 09.05.2006 Fly Project in concert 09.05.2006 Impact in concert 09.05.2006 Ziua Europei 09.05.2006 I Ziua Europei 09.05.2006 II Ziua Europei 09.05.2006 III video video video video video video video video

Daca la începutul programului lumea parea destul de apatica, fiind prea putin interesata de ce se întâmpla pe scena, cu trecerea timpului atmosfera s-a animat. Tonul la distractie a fost dat de artistii Ansamblului Folcloric „Crisana”. Cunoscutele interprete de muzica populara Valeria Peter Predescu si Niculina Stoican au impresionat în asa masura, încât petrecaretii din primul rând s-au apucat de dansat. Muzica si dans


Daca prima parte a fost cu dedicatie pentru amatorii de muzica populara, în partea a doua tinerii au fost cei vizati pentru show, deoarece atmosfera a fost întretinuta de câteva trupe în voga. Spiritele au fost încinse de trupele de dans ale Fundatiei Române pentru Tineret Bihor, urmate de formatia Danger. Solistul Emanuel le-a încântat în special pe doamnele si domnisoarele prezente cu câteva dintre cele mai cunoscute piese ale sale.

Nebunia s-a instalat imediat ce pe scena a urcat trupa Fly Project. Muzica ritmata si miscarile frumoaselor dansatoare au constituit deliciul serii. Nici trupa Impact, care a mai concertat la Oradea de câteva ori, nu a avut un impact mic. Ca de fiecare data, publicul a raspuns cu aplauze, a cântat si a dansat alaturi de cei de pe scena.

Ioana Iuhas