Concert la Şuncuiuş

17Comentarii
Concert la Şuncuiuş
ŞUNCUIUŞ – Dacă anul trecut s-au adunat circa două mii de tineri la concertele organizate de „1 Mai” lângă Peştera Unguru Mare de la Şuncuiuş, anul acesta se speră la o priză de public asemănătoare.

Deocamdată, coordonatorul Salvamont Şuncuiuş, Marius Herlaş, bazează pe participarea trupei Swinging Train şi a două trupe de folk invitate şi anul trecut, pe „Greieraşul” din Şuncuiuş precum şi pe un cvartet de muzică clasică. Atât vineri cât şi sâmbătă, de la miezul nopţii şi până dimineaţă distracţia va fi asigurată de party-uri rave sau chill-out asigurate de DJ Viktor Nagoal şi alţi împătimiţi ai mixajelor electronice.

În prima parte a zilei de sâmbătă, tinerii adunaţi în defileul Crişului Repede vor putea asista la o demonstraţie de salvare montană realizată de Salvamont Şuncuiuş în colaborare cu Salvamont Bihor, Cercetaşii României filiala Dej, Clubul Speologilor Amatori din Cluj, pompierii voluntari din Şuncuiuş şi Crucea Roşie Bihor. „Se va asigura transportul unui rănit imaginar, în targă, pe o tiroliană uriaşă. O reporteră de la Realitatea TV şi-a manifestat interesul de a se oferi ca voluntară, urmând a filma intervenţia chiar din targă”, anticipează Marius Herlaş, alias Moşu’.

Mai notăm că, după obicei, de 1 Mai se vor întâlni şi motocicliştii amatori de ture de plăcere.

La organizarea manifestărilor contribuie şi Primăria Şuncuiuş.

Cristian Horgos17Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor