Concerte „încălzite” cu vin

Concerte „încălzite” cu vin
Manifestarile Toamnei Oradene s-au încheiat în acest week-end cu ultima petrecere pusa la cale de organizatori. Timp de o luna, oradenii au avut parte de festivaluri care au devenit deja traditie la Oradea, de o serie de concerte si de multa buna dispozitie.  Festivalul vinului 30.10.2005 II Festivalul vinului 30.10.2005 III Festivalul vinului 30.10.2005 IV Festivalul vinului 30.10.2005 V Festivalul vinului 30.10.2005 VI Festivalul vinului 30.10.2005 VII

Dupa multa palinca, bere si alte dulcegarii a venit rândul vinului pentru a întretine distractia. Desfasurat în parcarea Lotus Plaza, ultimele trei zile au fost închinate zeului Bachus, ai carui „slujitori” au fost Cramele Recas, unic partener în acest an. Cu cele cinci sortimente de vinuri puse la dispozitia oradenilor, petrecerea a început înca de vineri dupa-amiaza. Încercând sa mai dezmorteasca publicul, cei de la Blue Eyes Goldies au urcat pe scena dând frâu liber ritmurilor de jazz cu melodii din repertoriul international. Dezgolite în ciuda frigului


Dupa o demonstratie pe cinste a muzicii de valoare, scena a fost cedata frumusetii feminine si cam atât. Totusi, fetele de la Trident au încântat auditoriul prin miscari bine alese si costumatia binecunoscuta, cu decupaje foarte îndraznete ale blugilor. Cuplul Sweet Kiss a revenit între fani cu melodii testate de-a lungul anilor care nu si-au pierdut din actualitate.

Vocile tinerilor s-au unit cu cele ale membrilor trupei, iar hiturile lor s-au dovedit a fi pe placul tuturor.Cu toate ca temperatura a scazut spre miezul noptii, Vank a reimpus miscarea în rândurile petrecaretilor cu melodii ritmate si pline de picanterii.

Tonalitate calda


Sâmbata seara, tinerii oradeni au venit în numar mai mare la petrecere înca de la intrarea primei formatii pe scena. Desi mai putin cunoscuti, flacaii de la Desperado au deschis apetitul oradenilor pentru vin, chiar prin melodiile lor. Veseli ca întotdeauna, membrii formatiei au cântat despre bautura, petrecere si voie buna.


Alina Sorescu a avut partea ei de contributie la petrecerea generala. Prezenta pe scena a stârnit chiote de admiratie, adolescentii cântând alaturi de ea melodiile arhicunoscute.
Alte câteva zeci de minute, cei care s-au înghesuit pentru un loc lânga scena au fost alaturi de tânara de la Uni-k… unica în felul ei. Finalul a fost rezervat celei mai asteptate formatii, pentru care cei mai multi tineri s-au îmbulzit pentru un loc bun, 3 Sud Est.

Baietii nu au venit singuri, ci cu o întreaga trupa care a asigurat coregrafia si reusita spectacolului. Strigatele si mâinile ridicate au demonstrat succesul de care se bucura si la Oradea, iar melodiile lor au marcat finalul penultimei seri de petrecere.

Laura Voicu