Concurent întârziat

ORADEA – Concursul pentru Comitetul director al Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Oradea s-a dovedit de la început unul tensionat. Încă de la debutul înscrierilor pentru ocuparea funcţiei de director medical, cârcotaşii, în frunte cu Mihai Bar, preşedintele PSD Bihor, au susţinut că lupta dintre dr. Valeria Filip şi dr. Petru Teodorescu, şeful Secţiei ATI, cei doi candidaţi, nu va fi una loială.

Aceasta din cauză că dr. Filip este soţia primarului Petru Filip. Într-adevăr, câştigătoare a fost desemnată dr. Valeria Filip, aceasta reuşind să ia concursul fără nici un dubiu, deoarece dr.Teodorescu a întârziat la concurs.

„Nu am mai putut să-l primim pe dr. Teodorescu, deoarece acesta a venit la concurs la ora 10:30, deşi era afişat din timp că prima probă începe la ora 10. Astfel, acesta a fost descalificat”, ne-a declarat dr. Florian Bodog, membru în comisia de examinare din partea Colegiului Medicilor Bihor.

Cât priveşte influenţa pe care ar fi avut-o şi dr. Nicuşor Lepădatu, care a făcut parte din comisia de examinare din partea Consiliului Local, acesta fiind din partea PD, dr. Bodog neagă orice implicare. „Preşedintele comisiei de examinare pentru funcţia de director medical a fost prof.univ.dr. Gheorghe Bumbu, iar dr. Lepădatu a fost preşedintele celeilalte comisii pentru funcţia de director financiar – contabil”, ne lămureşte dr. Bodog. Funcţia de director financiar-contabil a fost ocupată de ec. Ioana Jurca. 

Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !