Concurenţă neloială cu butelii Petrom

5Comentarii
Concurenţă neloială cu butelii Petrom
ORADEA – Două firme bihorene care au contract direct cu Petrom se plâng de concurenţă neloială din partea altor firme distribuitoare de butelii. „Aceste firme folosesc butelii Petrom, dar încarcă gaz din altă parte decât de la Petrom, prezentându-le drept butelii Petrom.

Acest lucru ne aduce multe prejudicii, atât de imagine cât şi financiare. Nu mai vorbim de calitatea şi cantitatea gazului din ele”, spune Traian B., reprezentantul uneia dintre cele două firme. „Clienţii trebuie să ştie că buteliile încărcate de ei nu ajung la greutatea de 12,5 kilograme, cât au buteliile încărcate la staţiile Petrom”, spune Traian B.

Buteliile încărcate la Petrom sunt sigilate şi poartă o etichetă pe care se specifică perioada de garanţie şi faptul că în caz de probleme, butelia se poate preschimba pe baza etichetei. De asemenea, pe eticheta Petrom apar indicaţii minime de utilizare a buteliei. Firmele denunţate că fac concurenţă neloială cu butelii Petrom sunt: Delta, Corsar şi Crimbogaz. Persoanele care au achiziţionat butelii Petrom de la aceste firme pot reclama acest lucru la numerele de telefon: 0743/660.848 şi 0748/994.989.

Nu respectă legea

Reprezentanţii Petrom sunt şi ei nemulţumiţi de aceste probleme. Contactat, Victor Pantiş, şef de secţie la Petrom spune că aceste probleme nu ar apărea dacă toată lumea ar respecta legea. „În primul rând clienţii ar trebui să fie mai atenţi atunci când schimbă buteliile. Să se uite atenţi la etichete. Apoi, mai pot apărea şi diferite accidente. Dacă este butelie Petrom, ne-ar putea aduce prejudicii. Noi schimbăm buteliile cu probleme, dacă ni se prezintă eticheta din care reiese că acestea au fost încărcate la noi”, spune Victor Pantiş.

Dan Birta5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor