Concurenţă pentru premiile de cercetare

ORADEA - Conducerea Universităţii din Oradea a decis să premieze 10 dintre cadrele didactice care au desfăşurat activitate de cercetare deosebită în anul 2007. Pentru cele 10 premii sunt înscrişi 29 de cadre didactice, nu mai puţin de 14 profesori provenind de la Facultatea de Ştiinţe.

Termenul de depunere a dosarelor pentru obţinerea premiilor de cercetare a fost 15 februarie, iar activitatea candidaţilor va fi evaluată de o comisie formată din şase cadre universitare condusă de prorectorul Ioan Felea. Prima şedinţă de evaluare a dosarelor are loc azi, iar procesul de verificare va dura 10 zile. Lista cu punctajele obţinute de candidaţi va fi făcută publică pe pagina de internet a Universităţii.

Printre candidaţii, cei mai cunocuţi, pentru premiile de cercetare se numără şi fostul rector Teodor Maghiar şi Vasile Marcu, directorul Departamentul de Pregătire şi Perfecţionare a Personalului Didactic.
Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !