Concurenti la mulineta

Știuca prinsă la câteva minute după finalul concursului
Știuca prinsă la câteva minute după finalul concursului
Pe lângă lacurile de la Săldăbagiu de Munte (Hanul Pescarilor), Husasău de Criș (Camelot), Fughiu și Paleu, Zona Metropolitană Oradea a mai câștigat o oază de recreere pescărească.

Și cum popularea trebuie însoțită și de popularizare, administratorul bălții din Girișu de Criș a invitat sâmbătă ziariștii la un concurs pentru a se convinge de abundența peștilor. Iar capturile notabile nu au lipsit.

Ciprian-Remus Banici de la Crișana a agățat un crap de 6,7 kg, reușind captura concursului. Pe podium au mai urcat Dorel Bara, tot de la Crișana, cu o captură de 2,9 kg, urmat de Dacian Sabău (TVR) cu un crap de 2,8 kg și de Florian Silaghi (InformatiadeBihor.ro) cu 0,74 kg.

Premiul special i-a revenit echipei Bihari Naplo, condusă de Bajusz Andras, care a scos la mal un crap de 2,72 kg la cinci minute după fluierul de final al arbitrului Gabriel Jurj – secretar al AJVPS Bihor. Iar la zece minute după final, administratorul bălţii, Murvai Ludovic, a prezentat jurnaliștilor undițari o ştiucă de 6,2 kg, tocmai prinsă de un pescar independent.

Premiile au constat în abonamente valorice pe un an la Balta Girișu de Criș.

La buna organizare și-au mai adus aportul Crescent Media srl şi neobositul jurnalist-pescar Sorin Sotoc de la Spinul Bihorean.

C.H.

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !