Concurs auto la Cetariu

Concurs auto la Cetariu
După reuşita concursului similar organizat în luna aprilie tot pe drumul cotit care urcă spre Cetariu, Automobil Club Român (ACR) Bihor „recidivează” duminică.

Evenimentul auto va avea loc sub egida Toamnei Oradene, beneficiind de sprijin din partea Primariei Oradea si a unor sponsori traditionali. Dupa cum ne informeaza directorul ACR Bihor, Leontin Vidican, „În deschidere, duminica dimineata va avea loc un concurs de karting pentru juniori la Palatul Copiilor din Oradea. Apoi, în jurul orei 10:00, la Cetariu, va avea loc o singura mansa de concurs pentru motociclisti. Startul sectiunii automobilistice se va da în jurul orei 10:30 si avem confirmari de participare de la Satu Mare si Timisoara.”

Concurentii trebuie sa aiba autoturisme de serie cu anvelope de strada, înmatriculate, cu inspectia tehnica valabila, casca de protectie, centuri de siguranta în trei puncte, extinctor, trusa medicala si triunghi reflectorizant, polita de asigurare cu raspundere fata de terte persoane.

Întrecerile vor avea lor pe patru sectiuni: clasa 1 (pâna la 1.300 cmc), clasa 2 (1.301 – 1.600 cmc), clasa 3 (1.601 – 2.000 cmc), clasa speciala (peste 2.000 cmc, inclusiv automobile preparate).

Pâna acum si-au anuntat participarea 20 de soferi bihoreni, înscrieri mai putându-se face la sediul ACR Bihor (Piata Independentei nr. 31) sau duminica dimineata la fata locului.

Din partea ACR Team Bihor vor concura Dan Luncan, Alina Esanu, Florescu Nicolae, Horvath Jeni Zoltan si Kalman Kalman, ultimii doi fiind câstigatori la editia din primavara a concursului de la Cetariu.

Cristian Horgos