Concurs de counter strike în Oradea

1Comentariu
ORADEA – Sâmbăta şi duminica viitoare echipa orădeană de counter strike p4a (play for adrenaline), organizează împreună cu clubul de internet Gaming Cafe un concurs de counter strike 1.6.

Concursul se va desfăşura în clubul Gaming din Oradea, strada Gheorghe Bariţiu nr. 8 şi va începe sâmbătă la ora 9, la miezul nopţii va fi întrerupt şi se va relua duminică de tot de la 9.

„Cred că va fi un lan destul de puternic, deoarece şi-au anunţat deja prezenţa echipe din Cluj, Târgu Jiu şi Bucureşti. Premiile în bani vor fi consistente, 90% din înscrieri vor merge pe premii”, explică Cristi Olteanu, alias negru din echipa p4a.

O echipa trebuie să conţină minim cinci jucători, fără ca vreunul dintre jucători să mai fie înscris întro altă echipă. Azi este ultima zi de înscrieri, înscrierile se pot face la sediul clubului sau online pentru echipele din alte orase la email pepsi_pac@yahoo.com.

Limita minimă de echipe înscrise pentru a se putea desfăşura competiţia este de 16,  iar cea maximă de 32. Sistemul de joc este de winner-losser brakets. Hărţile pe care se vor juca concurenţii sunt: de_nuke, de_dust2 , de_train şi de_inferno, ordinea lor urmează să se decidă în urma tragerii la sorţ, ce va avea loc mâine la ora 20:00. Taxa de înscriere este de 100 de lei pentru fiecare echipă.

Ovidiu Morcan



1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor