Concurs de desene antifumat

Concurs de desene antifumat
Deva – Un concurs de desene cu tema „Ce este fumatul pentru mine?”, iniţiat de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Hunedoara (CPECA), s-a încheiat, marţi, la Centrul de Zi Deva. 

La concurs au participat 19 copii însă premiile acordate ieri au ajuns la toţi cei 24 de copii ai instituţiei devene. Desenele realizate au prezentat o paralelă între viaţa şi mediul persoanelor care fumează şi a celor care sunt nefumători.

Tematica aceasta a fost propusă chiar de copiii participanţi, care s-au străduit să o redea în linii şi culori extrem de bine. Concursul a fost realizat în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara şi face parte din activităţile realizate CPECA Hunedoara pentru a marca Ziua Naţională fără Tutun, celebrată în fiecare an în a treia joi din luna noiembrie.

Coordonatorul CPECA Hunedoara, subinspectorul Adriana Almăşan, a pregătit pentru premianţii concursului de desene câte o diplomă pe care a fost imprimat desenul fiecărui copil şi câte un premiu consistent, foarte dulce!

Directorul Centrului de Zi, Valentin Crainic, susţine că astfel de activităţi educative sunt foarte binevenite pentru toţi copiii, pentru ca aceştia să nu fumeze niciodată!

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase