Concurs de dramaturgie

Concurs de dramaturgie
În premieră, la concurs participă şi Teatrul Szigligeti din Oradea.

În concurs pot fi înscrise şi piese scrise în limba română.

Teatrul Szigligeti din Oradea, Teatrul Tomcsa Sándor din Odorheiu Secuiesc şi secţia maghiară a Facultăţii de Arte din Târgu Mureş anunţă un concurs de dramaturgie, cu trei categorii: Debut, dráMAíró, draMAutor.La categoria DraMAutor se aşteaptă piese de teatru scrise în limba română, fără restricţii privind tema şi genul compoziţional, lucrări care nu au fost publicate sau reprezentate. Lucrarea câştigătoare va fi montată pe scena teatrului organizator în stagiunea 2015-2016 sau în cea următoare.

Organizatorii primesc piesele de teatru pentru înscrierea în competiţie până la data 31.05.2014, ora 15.00. Lucrările sunt admise doar în format electronic, trimise la adresa office@szinhaz.ro. Concursul este pe bază de motto, fapt pentru care este interzisă afişarea numelui de autor pe lucrare. Fiecare aplicant trebuie să trimită o scrisoare cu numele lui şi motto-ul ales la adresa poștală: Tomcsa Sándor Színház, str. Tamási Áron nr. 15, 535600, Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita, Romania (Drámapályázat). Rezultatul va fi publicat pe www.szinhaz.ro în cursul lunii august 2014.Informaţii despre concurs se pot solicita de la secretariatul Teatrului Tomcsa Sándor, sunând la telefon: 0266/212-131.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !