Concurs de matematica pentru elevi

Concurs de matematica pentru elevi
Concursul va avea loc în data de 28 martie, de la ora 14:00.

Asociaţia „Ex Nobili Officio” din Oradea, în colaborare cu Fundaţia „Mategye” şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, organizează concursul judeţean de matematică „Gordius”

Prin acest concurs, iniţiatorii lui şi-au propus să identifice elevii talentaţi la matematică şi să stimuleze spiritul competiţional bazat pe performanţă individuală şi popularizarea matematicii în rândul elevilor. În competiţie se pot înscrie elevii claselor III-VIII. Concursul va avea loc în data de 28 martie, de la ora 14:00, în centrele de concurs din Oradea, Valea lui Mihai, Suplacul de Barcău, Beiuş, Ştei şi Aleşd. Înscrierile se fac până în data de 3 februarie 2012 la adresa gordiusbihor@yahoo.com.

Gândire logică

Taxa de înscriere este de 10 lei/elev înscris şi se va achita după încheierea perioadei de înscriere în numărul de cont RO45BTRL00501205390893XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Oradea pe numele Asociaţia „Ex Nobili Officio” sau la reprezentanții echipei de organizare, pe bază de chitanță (ulterior).

„Problemele de concurs vor fi selectate pentru a testa în primul rând gândirea logică a elevilor. Lucrările vor fi evaluate separat pe nivel de clasă. În cazul egalității punctajului va fi avantajat cel care are mai puține răspunsuri greșite. Dacă și numărul răspunsurilor greșite va fi egal atunci va fi avantajat cel care are punctajul de prioritate mai mare. Se va realiza și un clasament al echipelor, unde vor intra în calcul punctajele a trei elevi care au obținut cele mai bune rezultate (la fiecare nivel de clasă, din fiecare școală care participă cu cel puțin trei elevi la nivelul respectiv de clasă)”, spune Radu Pîrja, organizatorul acestui concurs.

Detalii despre concurs şi regulamentul poate fi consultat pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor (www.isjbihor.ro).

C.D.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !