Concurs de proiecte de management la Școala de Arte ,,Francisc Hubic”

De Crina Dobocan
Florin Mariș-Hinsu este manager interimar din septembrie 2018.
Florin Mariș-Hinsu este manager interimar din septembrie 2018. - © Foto: facebook
După lungi perioade de tergiversări, Consiliul Județean Bihor organizează concursul de proiecte de management la Școala de Arte ,,Francisc Hubic”.

CJ a ieșit cu mult din perioada legală în care ar fi trebuit să organizeze concurs pentru funcția de manager la această instituție din subordinea sa.

Conform calendarului de desfășurare a concursului, candidații vor depune dosarul și proiectele de management până la data de 1 aprilie 2019, evaluarea acestora urmând să se facă în perioada 2-15 aprilie. Analiza proiectelor de management se va face în perioada 2-15 aprilie 2019, iar susținerea acestora până cel târziu în data de 17 aprilie.

„Până cel târziu în data de 01.04.2019, ora 16:00, candidații vor putea depune dosarele de concurs și proiectul de management întocmit în conformitate cu caietul de obiective publicat pe site-ul Consiliului Județean, la secțiunea Informații de interes public/Anunțuri sau pe pagina web a Școlii de Arte «Francisc Hubic» Oradea. Dosarul de concurs va conține copia actului de identitate, copii ale diplomelor de studii, carnetului de muncă sau o adeverință care să ateste vechimea în muncă, cazierul judiciar, adeverință de la medicul de familie și Curiculum Vitae, după model european. Pentru documentele solicitate în copie se vor prezenta și actele în original”, se arată în comunicarea Consiliului Județean Bihor.

Concursuri cu repetiție

Concursul de proiecte de management organizat de Consiliul Judeţean Bihor pentru ocuparea funcţiei de manager la Şcoala de Arte „Francisc Hubic” Oradea a fost organizat de două ori, de fiecare dată fără succes însă.

În septembrie 2017, la primul concurs, s-a dizolvat comisia, datorită unor mari diferenţe de notare a celor trei candidaţi: Liviu Buţiu, Florin Mariş-Hinsu şi Otilia Leopold Altfater. Ulterior, la concursul din noiembrie 2017, unicul candidat pentru post – Altfater Leopold Otilia, nu a obţinut 7, adică nota minimă necesară promovării – comisia notând-o cu doar 6,23.

Pe urmă, în luna noiembrie 2017, profesorului Liviu Buţiu i s-a prelungit contractul de manager interimar, pentru ca în septembrie 2018, CJ Bihor să îi impute acestuia false probleme de management. Astfel, acesta a fost schimbat de la șefia Școlii „Francisc Hubic”, în locul lui fiind adus baritonul Florin Mariș-Hinsu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !