Concurs foto: „Bihorul văzut prin lentile”

De Simona Drimbău
Peisaje deosebite
Peisaje deosebite - © FOTO: AMD Bihor
Tinerii pasionaţi de fotografie sunt aşteptaţi la concurs.

Pasionații de frumos, sub toate aspectele sale, sunt invitați să participe la un concurs de fotografie dedicat promovării județului Bihor ca destinație turistică, prin intermediul imaginilor.

Concursul are două secțiuni: peisaj turistic din Bihor, respectiv activități turistice din Bihor.

Etape

Competiția este programată să se desfășoare în două etape. Prima etapă, înscrierea fotografiilor, a început în data de 16 aprilie, ora 12:00, și se va încheia în 2 mai 2018, ora 23:59, la adresa de e-mail discoverbihor@gmail.com.

Înscrierea participanților se va face exclusiv electronic. Pentru ca o fotografie să fie înscrisă în concurs este necesar să poată fi identificată locația în care s-a realizat, iar aceasta să se afle obligatoriu pe teritoriul județului Bihor.

În etapa a doua, cuprinsă între 4 mai, ora 00:00 – 13 mai 2018, ora 22:00, fotografiile intrate în concurs vor putea fi votate online. Vor fi considerate voturi valabile doar aprecierile „îmi place” sau „ador” din meniul paginii de socializare.

Concursul este destinat tuturor persoanelor care nu au împlinit vârsta de 20 de ani până pe data de 16 aprilie 2018. Participarea este gratuită, fiind deschisă oricărui tânăr sau adult atras de peisajele sau activitățile de agrement din județul Bihor. Formularul de înscriere poate fi accesat de pe următorul link, iar regulamentul de pe link-ul, publicate și pe pagina de facebook discoverbihor.

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate în cadrul unui eveniment festiv organizat în data de 18 mai 2018.

Concentrate în destinații turistice cu un grad de atractivitate ridicat, obiectivele turistice din Bihor satisfac cele mai diverse motivații și asigură posibilitatea practicării diferitelor tipuri de turism – de recreere, curativ sau cultural – concretizate în diverse activități: drumeții, speoturism, via ferrata, rafting, cicloturism, schi, băi termale, tururi culturale sau gastronomice.

Concursul de fotografie „Bihorul văzut prin lentilă” este organizat de Agenția de Management al Destinației Bihor în parteneriat cu Facultatea de Geografie Turism și Sport, Departamentul de Economie al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității din Oradea, RNP Romsilva – Administraţia Parcului Natural Apuseni R.A., Centrul Pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă Bihor. Susținătorii evenimentului sunt: Asociația Ovi D. Pop AventuraTrekking, Cabana Cetățile Ponorului, Crama Ur, Interregional Călători, Pensiunea Ski Pass, Rent a Bike, Water Team.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !