Concurs internațional de atelaje. În cursă, campionul mondial

Reactualizat la:
Concurs internațional de atelaje. În cursă, campionul mondial
Vor lua startul un număr de aproximativ 17-20 atelaje cu doi și patru cai, din mai multe ţări, printre participanţi numărându-se componenţi ai echipei naţionale de atelaje a României precum şi driveri din TOP 10 mondial, inclusiv campionul mondial en titre Hodi Karoly.

La 700 de metri de ieşirea din Oşorhei înspre Cluj, pe partea dreaptă, imediat după Moara Albastră se găseşte drumul care duce spectatorii exact la pista de concurs, denumită de localnici Păşunea Berkeş. Intrat într-un cadru tradițional Concursul Internațional de Atelaje de la Osorhei va avea loc, în week-end, pe păşunea de la Berkes. Competiția se va derula pe parcursul a trei zile, de vineri, 10 august până duminică, 12 august și va însuma trei probe: dresaj, maraton și obstacole.

Printre participanți se numără și campionul mondial Hodi Karoly. Spectacolul ecvestru debutează vineri cu concursul de dresaj și prezentare care presupune ca atelajele să evolueze după un program obligatoriu, prestabilit într-un dreptunghi de 40×100 de metri. Sâmbătă este programată spectaculoasa probă de maraton, cu nu mai puțin de șapte puncte de încercare pentru driveri si cai. O probă de maximă solicitare, plină de adrenalină. Clasamentul final va fi întocmit după proba de obstacole, programată duminică, o probă tehnică și de viteză.

Spectatorii se pot bucura din plin de frumosul spectacol ecvestru de la Oşorhei, având ocazia să admire cai extrem de valoroşi, exemplare cabaline deosebit de frumoase şi spectaculoase, antrenate pentru a participa cu succes la competiţii de mare anvergură. Atelajele participante în competiţie, prezentarea şi sportivitatea conducătorilor de echipaje vor aduce un plus de atractivitate şi spectaculozitate pe parcursul celor trei zile de concurs.

PROGRAMUL COMPETIȚIEI

-Concursul de dresaj – Vineri, 10 august, ora 11
-Concursul de maraton – Sâmbătă, 11 august, ora 11
-Concursul de obstacole – Duminică, 12 august; ora 110Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !