Concurs la Şcoala „Oltea Doamna”

ORADEA – Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni a organizat ieri, în colaborare cu Şcoala cu clasele I-VIII „Oltea Doamna”, un concurs pe teme europene, la care au participat cinci grupe de copii, formate din câte cinci elevi ai claselor a IV-a.

Concursul a fost organizat la iniţiativa doamnei Carmen Maghiar, învăţătoarea clasei a IV-a B.
Copiilor le-au fost adresate 13 întrebări din domeniul european, în urma încheierii concursului reuşindu-se clasificarea doar a două grupe de elevi, celelalte trei înscriindu-se pentru proba de departajare.

Concursul a fost câştigat de clasa a IV-a B, coordonată de învăţătoarea Carmen Maghiar. Pe locul doi s-a clasat clasa a IV-a A, coordonată de învăţătoarea Florica Costruţ, iar treapta a treia a podiumului a fost ocupată de clasa a IV-a D, coordonată de învăţătoarea Rodica Fechete. Pe locurile patru şi cinci s-au clasat clasa a IV-a C (Doina Sabău) şi clasa a IV-a E (Luciana Morlocan).

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase