Concurs local de proiecte de tineret

De Crina Dobocan
2Comentarii
Concurs local de proiecte de tineret
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Bihor organizează, în perioada 22 aprilie – 3 iulie 2019, concursul local de proiecte de tineret 2019.

Tema ediţiei din acest an a competiţiei este „Stimularea participării tinerilor la viața societății”.

Priorităţile sunt: informarea și consilierea profesională a tinerilor, precum și dezvoltarea de activități vocaționale în vederea ocupării; susținerea inițiativelor de integrare socială a tinerilor proveniți din medii dezavantajate (mediul rural, rromi, tineri cu dizabilități, tineri fără adăpost, NEETs); diversificarea și dezvoltarea de acțiuni specifice de voluntariat, educație civică și implicare socială; susținerea diversității culturale și a accesului la cultură; dezvoltarea de proiecte de educație pentru sănătate în vederea promovării unui stil de viață sănătos.

Bugetul alocat Concursului local de proiecte de tineret este de 26.658 de lei.

Calendar

Aplicanţii eligibili pentru Concursul local de proiecte de tineret sunt asociațiile și Fundația Județeană pentru Tineret Bihor.

„Aplicanții sunt eligibili dacă au sediul social ori filială în județul Bihor. Fiecare solicitant poate depune maximum două proiecte la concursul local de proiecte”, a anunţat Daniela Băltăţescu, consilier în cadrul DJST Bihor.

Perioada de depunere a dosarelor de concurs este 2-21 mai 2019, între orele 08:30-16:00 (de luni până joi și între orele 08:30-14:00) şi vineri (cu excepţia zilelor nelucrătoare), la secretariatul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bihor, din strada Mihai Eminescu nr. 11, cod poștal 410019, Oradea, sau prin poștă.

„Nu se vor lua în considerare dosarele sosite la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bihor, prin poștă, înregistrate după data de 21 mai 2019, ora 16:30, sau depuse la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bihor după data de 21.05.2019, ora 16:30”, a informat Daniela Băltăţescu.

Proiectele depuse trebuie să se desfăşoare în perioada 22 iulie – 25 octombrie 2019. Contestațiile la concursul local se vor depune pe adresa de e-mail concurs.proiecte@mts.ro.

Detalii suplimentare referitoare la concurs, inclusiv metodologia, se pot obţine de pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului (www.mts.ro), site-ul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bihor (http://www.djstbihor.ro) sau de la adresa de e-mail djst.bihor@mts.ro.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor