Concurs nou pentru IŞJ Bihor

De Crina Dobocan
Ministerul Educaţiei organizează un nou concurs pentru ocuparea postului de inspector şcolar general al judeţului Bihor. Dosarele pentru participarea la concurs pot fi depuse în perioada 29 iunie – 12 iulie, la sediul Inspectoratului Şcolar General Bihor.

Concursul se va desfăşura în perioada 27 iulie – 7 august la Ministerul Educaţiei. Pentru a participa la concurs candidaţii trebuie să fie titulari în învăţământ, să aibă gradul didactic I sau titlul ştiinţific de doctor, să aibă o vechime de cel puţin 8 ani în învăţământ, din care 5 neîntrerupţi, să fi obţinut calificativul foarte bine în ultimii cinci ani, să nu fi fost sancţionaţi disciplinar aîn anul precedent şi să fie membri ai Corpului Naţional de Experţi în management educaţional. Printre condiţiile de participare se numără şi obligativitatea de a nu fi făcut poliţie politică, să nu fi avut avut condamnare penală şi să nu fi împlinit vârsta de pensionare.

La concursul organizat în luna martie pentru funcţia de inspectora şcolar general au participat profesorii Iulius Timar, Lucia Curta şi Nicolae Avram. Atunci, Iulius Timar şi Nicolar Avram au fost descalificaţi pe motiv că au avut dosarele incomplete, iar la concurs a ajuns doar prof. Lucia Curta, care nu a trecut de proba orală a concursului.

Astfel, Nicolae Avram a primit ordin de numire pe post valabil până pe 31 august 2015.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !