Concurs pentru patru posturi, la Jandarmi

9Comentarii
Se fac angajări la Jandarmerie.
Se fac angajări la Jandarmerie. - © FOTO: IJJ Bihor
Jandarmeria Bihor anunță că organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante prin încadrare directă.

Astfel, se caută ofiţer specialist II Auto, Serviciul Logistic, condițiile conform fişei postului fiind: pregătirea necesară ocupantului postului (studii universitare de licenţă – ciclul I Bologna sau studii universitare de lungă durată cu licenţă, în domeniul fundamental Ştiinţe inginereşti, ramura de ştiinţă Ingineria transporturilor, domeniul de studii Ingineria autovehiculelor şi Ingineria transporturilor, specializările: Construcţii de autovehicule; Ingineria sistemelor de propulsie pentru autovehicule; Autovehicule rutiere; Echipamente şi sisteme de comandă şi control pentru autovehicule; Blindate, automobile şi tractoare).

Candidaţii care solicită înscrierea la concurs pot depune cererea de înscriere până joi, 15 noiembrie, ora 14:00. Concursul se va desfăşura în data de 12 decembrie 2018, la sediul I.J.J. Bihor.

Al doilea post vacant este de subofiţer tehnic principal, Tehnologia informaţiei, condițiile fiind: studii medii militare sau civile, cu diplomă de bacalaureat, dar și pregătire de specialitate, profil electronică sau informatică. Candidaţii care solicită înscrierea la concurs pot depune cererea de înscriere până la data de 16 noiembrie, ora 14:00. Concursul se va desfăşura în data de 11 decembrie 2018, la sediul I.J.J. Bihor.

Al treilea post scos la concurs este de subofiţer tehnic principal în Comunicaţii, condițiile fiind: studii medii militare sau civile, cu diplomă de bacalaureat și pregătire de specialitate, profil electronică, telecomunicaţii, electrotehnică, informatică. Cei care doresc pot depune cererea de înscriere până la data de 16 noiembrie, ora 14:00. Concursul se va desfăşura în data de 13 decembrie 2018, la sediul I.J.J. Bihor.

Al patrulea post este de subofiţer administrativ principal, în domeniul Financiar, condițiile fiind: studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, iar ca pregătire de specialitate, cel puţin studii postliceale sau cursuri de specializare / perfecţionare / alte cursuri, în domeniul economic, numai dacă pregătirea de bază nu are profil economic. Doritorii pot depune cererea de înscriere până la data de 26 noiembrie, ora 14:00. Concursul se va desfăşura în data de 18 decembrie 2018, la sediul I.J.J. Bihor.

Și alte condiții

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic, să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi, să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate, să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea, să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani și să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor