Concurs pentru postul de „vice” la Parchetul Curţii

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat lista posturilor vacante de procuror scoase la concursul de admitere în magistratură, din data de 03.06.2007. Dintre cele 45 de posturi scoase la concurs, un singur post priveşte parchetele bihorene, anume cel de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

De asemenea, Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea prin intermediul Institutului naţional al Magistraturii, la Bucureşti, în perioada 12 mai – 10 iunie 2007, a concursului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor.

 

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradeaare, începând cu luna iulie 2007, două posturi vacante, cel de prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor şi cel de procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

Anunţurile privind cele două concursuri însoţite de întreaga documentaţie de concurs sunt afişate la sediul fiecărui parchet.

Cristian Horgos0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase