Concurs Summer Fun School

Reactualizat la:
Concurs Summer Fun School
Bihor Online in parteneriat cu Smart Kids Club si Atelierele “Shirley Temple” te invita la concurs.

Castiga saptamanal cate un curs de o saptamana pentru copilul tau. Extragerile vor avea loc in fiecare zi de luni incepand cu data de 16 iunie.

Castigatorul de luni, 23 iunie, este Mihai Iulia. Urmatoarea extragere va avea loc luni, 30 iunie.

SUMMER FUN SCHOOL, şcoala de vară ce dacă nu ar fi, ar trebui inventată!

SUMMER FUN SCHOOL nu este un program de vară deosebit ci un program unic. Nu ne bazăm pe un concept, ci am pornit de la sufletul copiilor şi de la dorinţele lor. Vacanţa de vară trebuie să însemne distracţie şi joacă în primul rând.

Ne vom juca, ne vom împrieteni şi vom învăţa să facem parte dintr-o gaşcă veselă, care face totul împreună. Bineînţeles, copiii vor pleca de la noi cu o mulţime de lucruri, de la cultura generală, cunoştinţe despre natură, bune maniere şi abilităţi practice, până la cunoştinţe de limba engleză. Am integrat şi elemente de dezvoltare a inteligenţei emoţionale în atelierele noastre, astfel încât prin joacă şi activităţi distractive copiii să isi îmbunătăţeasca încrederea în sine şi să înveţe care sunt dinamicile şi beneficiile muncii în echipă.

Programul se desfăşoară de luni până vineri între orele 8 – 18.00 pentru copii între 4.5-12 ani.

Fiecare zi contine 4 ateliere (Teatru si bune maniere , Workshop despre natură , Engleza si cultură generală , Decoraţiuni si pictură) precum şi multe jocuri de echipă, jocuri de societate şi gimnastică de înviorare dimineaţa.

Atunci când vremea ne va permite, copiii vor sta în aer liber 4-5 ore pe zi. Vom avea spaţiu acoperit cu mese de lucru in curte, loc de joaca cu topogan şi leagane, cort tip oriental pentru relaxare şi groapa cu nisip pentru cei mai micuţi.

Fiecare săptămâna va aborda o anumită tematică generală, care se va regăsi în petrecerea tematică de vineri, organizată impreună cu copiii, care ne vor ajuta să realizăm decoraţiunile, costumele, coregrafia şi tot ce avem nevoie pentru petrecere. Tematicile săptămânale sunt CONTINENTELE (ASIA, AFRICA, AUSTRALIA&OCEANIA, AMERICA DE NORD, AMERICA DE SUD, EUROPA) si EPOCILE ISTORICE (PREISTORIE, EV MEDIU, RENASTERE, EPOCA MODERNA/PERIOADA INTERBELICA, EPOCA CONTEMPORANA).

La înscriere, părinţii pot opta pentru:

A. programul săptămânal, la un tarif de 150 lei/săptămână (respectiv 30 lei/zi), la care se adaugă 8 lei/zi – masa de prânz şi o gustare.

B. programul lunar, la un tarif de 500 lei/lună, la care se adaugă 8 lei/zi – masa de prânz şi o gustare.

Pentru doi fraţi oferim un discount de 50 de lei/sapt sau 100 de lei/luna.

Vă stăm la dispoziţie pentru orice întrebare la numerele de telefon 0744696944 (ANCA) 0722648064 (DIA) sau pe pagina de facebook SUMMER FUN SCHOOL ORADEA.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !