Concursul Naţional „Ion Creangă”

Concursul National „Ion Creanga” de creatie literara-povesti, organizat de Muzeul Literaturii Române, în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor – filiala Iasi, care va avea loc în zilele de 15-16 aprilie la Muzeul Ion Creanga (Bojdeuca), îi asteapta pe participantii care doresc sa se înscrie la editia din acest an.

Aflat la cea de-a XIII-a editie, concursul se adreseaza tuturor doritorilor, indiferent de vârsta, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor (inclusiv din Basarabia si Bucovina si chiar pentru românii care traiesc pe toate meridianele).

Manuscrisele trebuie sa cuprinda maxim 15 pagini, dactilogafiate la 2 rânduri, în 5 exemplare, însotite de un motto. Numele autorului, vârsta, adresa, numarul de telefon se vor afla într-un plic sigilat, pe care va fi scris acelasi motto si mentiunea – Pentru sectiunea copii sau Pentru sectiunea adulti.

Textele care nu vor respecta aceste cerinte vor fi descalificate si nu vor participa.

Cei care doresc sa se înscrie pot expedia lucrarile pâna în data de 30 martie 2006 (data postei) pe adresa: Muzeul Ion Creanga (Bojdeuca), str. Simion Barnutiu nr. 4, Iasi, cod 700118, tel. 0747/499.488 sau 0232/272.944.

Laura Voicu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !